Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.4 jtd спукан картер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 2.4 jtd спукан картер

Здравейте, моля помогнете с майстор за картера в София.
    Ще съм благодарен на всеки който даде коордити на такива майстири или сервиз. За предпочитане в районите Младост, Дружба, Дианбат, Дървеница.

0888944656 - Румен
    Намира се в бившия гараж Шкода на Геме Димитров. Тръгваш към минно геоложкия. От дясно подминаваш кортовете и свиваш в дясно. Караш и към края на улицата ще видиш големи врати,свиваш в ляво,последното хале в ляво.

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
      0888944656 - Румен
      Намира се в бившия гараж Шкода на Геме Димитров. Тръгваш към минно геоложкия. От дясно подминаваш кортовете и свиваш в дясно. Караш и към края на улицата ще видиш големи врати,свиваш в ляво,последното хале в ляво.

-----------
      Пай сеее ...
      Румен прави ли цветни заварки?

Comment

За какво да се заварява тоя картер, при положение, че вече картерите са по-евтини от самата заварка?
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
          За какво да се заварява тоя картер, при положение, че вече картерите са по-евтини от самата заварка?
          Къде ли не търсих, и по морги, и по продавалници но няма, затова питам за заварка.

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          0888944656 - Румен

-----------
          Пай сеее ...
          Много благодаря за бързия отговор, но за съжаление майстора в близките две седмици е плътно натоварен.

Comment

Колега не си търсил достатъчно за картер. По интернет има бол алфи 2.4 на части, дори и да е в друг град, ще ти го пратят по Еконт.
            Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Питай Коко - 0877777027. Не може да няма някой

Comment

търсих колега... от неделя насам само това правя, но понеже моята е 150 коня - големия мотор, те такива все няма

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

и Коко няма

Comment

Ицо от Елин Пелин?

Comment

Първоначално публикувано от iviart Покажи съобщение
                    търсих колега... от неделя насам само това правя, но понеже моята е 150 коня - големия мотор, те такива все няма

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

и Коко няма
                    Ми, че то не е ли същия като на 140коня ?
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

ми чи то същия уааа
                      AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                      AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                      sigpic

Comment

Ми да уаааа, ама вместо да се пита за съвместимост ...
                        Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Е дали мислиш че не съм питал за съвместимост !??! ... до сега съм намерил само за 1,9 136 коня, отделно дето моя змей е вътрешния фейслифт и имало неква разлика в картерите която не разбрах ква е ама единия бил с датчик па другия не...

Comment

Първоначално публикувано от iviart Покажи съобщение
                            Е дали мислиш че не съм питал за съвместимост !??! ... до сега съм намерил само за 1,9 136 коня, отделно дето моя змей е вътрешния фейслифт и имало неква разлика в картерите която не разбрах ква е ама единия бил с датчик па другия не...
                            Дреме ти за тоя датчик. Той показва на дисплея нивото на маслото като дадеш на контакт и толкоз. Шунтираш го, за да не ти светва предупреждението

Comment

Working...
                            X